tapetti

Tapetit - tapettien erikoisliikeVärikaihdin Väinö Jukka Ky on Hyvinkään johtava tapettien erikoisliike. Meiltä löytyy tapetteja erilaisiin koteihin ja tarpeisiin. Tapetilla luot huoneeseen helposti ja edullisestikin tunnelmaa, jota muu sisustaminen tukee. Laajassa mallistossamme on niin perinteitä kunnioittavia, kuin uusimpia trendejä sisältäviä tapettimallikirjoja.


Hyvinkään laajin tapettivalikoima?

Edustamme Hyvinkäällä useita eri tapettitoimittajia. Näistä tunnetuimmat ovat Maricken, jonka maahantuomat mm. Sandberg ja Harlequin tapetit ovat monipuolisuudessaan erittäin suosittuja. Studio décor Oy:n maahantuomat Duro ja Eijffinger tapetit ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Eijffinger on tunnettu hollantilainen tapettivalmistaja, jonka mallistoista löytyy neutraaleista todella huikeisiin. Mallistoissa on mm. helmin koristeltuja tapetteja. Orient Occidentin mallistot Romo 'lta sekä Villa Nova 'lta ovat hyviä vaihtoehtoja tyylikästä tapettia etsivälle. Romo 'lta löydät myös pehmeitä nukkapintaisia tapetteja. Meiltä myös Suomen AM-markkinoinnin laaja valikoima; näissä myös kohopintaisia tapetteja.


Suomen AM-markkinoinnin ja Marickenin maahantuomista mallistoista löytyvät myös lastentapetit.

Nykyaikaiset tapetit ovat helppoja kiinnittää, niiden valonkesto on hyvä, sekä useimmat ovat hyvin pesunkestäviä.


Lisää tietoja tapeteista saat valmistajan/maahantuojan sivuilta:

Tapetit - Galleria

Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti Tapetti